After Effects kurs och Utbildning i Stockholm

Kurs i Adobe After Effects: (OBS: Ges enbart som företagsanpassad kurs)

En attraktiv företagsfilm för ert företagskonvent eller er webbplats, kan idag vara en viktig del i marknadsföringen. För att kunna göra en bra och förståelig effektfylld video måste du förstå både berättarteknik och videoeffekter. Du måste också förstå hur man lättast fångar in ”tittaren” och gör dina videoeffekter snygga och begripliga. After Effects har många likheter med Photoshop och det är ett fantastiskt redskap för att få dina videos att se proffsiga ut.

”Photoshop on Speed” kallas Adobe After Effects i videobranschen.

Målgrupp:
Informatörer, marknadsförare, sekreterare, assistenter och andra medarbetare som arbetar med att marknadsföra sitt företag. Varför inte börja använda levande bilder för att t.ex. skapa en webbfilm eller en intern företagsfilm.

Du får lära dig:
Vi kommer att gå igenom hela grundprincipen för hur After Effects fungerar, så att du får en bred och god förståelse för programmet; dess funktioner och verktyg m.m. After Effects jobbar i lager precis som ”lillebror” Photoshop, så vi kommer även att besöka Photoshop och importera olika bildcollage därifrån. Vi kommer att animera med keyframes, när det gäller både effekter och bild. After Effects kan även hantera 2D i 3D, det vill säga att man även kan sätta olika lager i t.ex. ljudled och arbeta med en rörlig kamera och rörlig ljussättning i en virtuell 3D-miljö.

Utbildningens upplägg:
Utbildningen är en workshop, där du får lära dig att skapa flera små effektfyllda videofilmer utifrån de uppgifter som kursledaren lägger fram, det kommer även att finnas tid för eget kreativt arbete tillsammans med kursledarens hjälpande hand.

Innehåll:
Några ämnespunkter under utbildningens gång:

  • Animering med Keyframes
  • Lagerstilar och Lagereffekter
  • Animerade effekter
  • Tracking
  • Ljussättning
  • Virituell Kamera-hantering
  • 2D i 3D
  • m..m.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA AFTER EFFECTS KURS

ACE premiere pro, after effects och video kurs

Kurs i adobe premiere och video utbildning stockholm

Kurs i Adobe Premiere via Black Eye Media AB

Vår gamla hemsida var från 2011. Vi har nu äntligen fått tummen loss och bytt till ett mera modern hemsida för vår …

Kursutbud

På denna sida kan du anmäla dig till kurs i Adobe Premiere, After Effects och Video grundkurs. Våra Video kurser och Utbildning …

Adobe Premiere Pro Utbildning och Vidoe kurs i stockholm

Adobe Premiere Pro utbildning på frammarsch

Adobe Premiere Pro utbildningen som vi erbjuder är 2 dagar. Det är Premiere Pro grundkurser som alla kan följa med på. …